Вы здесь

Заробити на продажі страховок: поради експертів

Страховий ринок нашої країни один з найбільш перспективних. Існування у нас безвізового режиму відкрило для наших співвітчизників чимало шляхів у Європу і не лише. Хтось їде вивчати нові країни з туристичною метою, хтось в пошуках роботи, хтось на навчання, хтось заробити на продажі страховок. Бути захищеним в іншій країні важливо, але не слід ніколи нехтувати послугами страхових компаній, перебуваючи і у власній країні. Конкретний тип страхування клієнт підбирає самостійно, в залежності від об’єкту, стосовно якого можуть виникнути ті чи інші ризики. Перед тим як обрати страховку для візи, давайте дослідимо параметри наявних варіантів.

Поліс страхування для туристів 

Виїжджаючи за кордон з метою подорожування, слід подбати про страхування життя та здоров’я. Якість послуг медицини в Європі висока, як і ціни на них. Оформивши страховий поліс, ви можете отримати цілодобову підтримку у інформаційному супроводі від компанії-асистансу, безкоштовне лікування, а в разі потреби і безоплатний переліт у свою країну. 

Страхування медичного типу

Наявність полісу медичного страхування може дозволити кожному оперативно та безкоштовно отримати якісні послуги медичних установ й медикаменти, якщо у цьому є потреба. У разі настання страхового випадку ви можете отримати високоякісну та безоплатну медичну допомогу в практично будь-якому зручному для вас медичному закладі без тривалих очікувань з безкоштовними ліками.

Автомобільне страхування 

Страховик виплатить грошове відшкодування у разі отримання травми, отриманій при автопригоди. Ступінь фінальної виплати визначається таблицею відшкодування в межах конкретного страхового ліміту.

Зелена картка

При виїзді за кордон на власному авто беззаперечним є купівля Green Card. Це страховий поліс, який має таку ж силу, як поліс автоцивілки, тільки за кордоном. Страховка «Зелена карта» є обов'язковою для автомобілів чи мотоциклів, що виїжджають за межі України, відноситься до автомобільного страхування. У цьому випадку страховою компанією страхується правова та цивільна відповідальність автовласника за межами України.

Переваги отримання страхування онлайн:

  1. Електронний поліс складно підробити, оскільки він відразу фіксується в базі страховика.
  2. Для оформлення поліса онлайн треба мати всього декілька хвилин вільного часу.
  3. У випадку настання страхового випадку потрібно буде просто назвати номер страховки.
  4. Як показує поширена практика у разі оформлення документа онлайн є шанс ще й суттєво зекономити власні гроші.

Оформити страхування онлайн 

Для відвідання офісу страховика часто може знадобитися кілька годин. Оформлення електронного поліса займе набагато менше часу, ніж у випадку з традиційним аналогом. Немає різниці, в якому місті ви проживаєте – Хмельницькому чи будь-якому іншому місті, – страховий документ прийде на пошту всього за декілька секунд після проведення оплати.

Подробніше: https://agent.insurs.online/